Mountainbike- weekend in Sonnenhof Willingen

Mountainbike-Weekend-in-Sonnenhof-Willingen

Sauerland is zich de laatste jaren sterk aan het ontwikkelen een populairmountainbike gebied te worden. Er tijn veel vaste routes uitgezet die gecombineerd kunnen worden. Voor alle fiets liefhebbers, ofwel Downhill, Freeride of Festivalgangers heeft Willingen ook veel te bieden: een professioneel aangelegde twee kilometer lange freeride parcours, en een gevarieerd oefenparcour. Alles is via de modernste kabelbaan van Duitsland te bereiken. En voor de echte Mountainbike fans en Festival fans, is er last but not least in juni het grootste Mountainbike-Festival van Europa.
Voor zowel jong en oud, klein en groot kunnen zonder al te veel ophef in de Willingen Mountainbike wereld terecht. Ons team biedt vanuit het Sonnenhof voor de eerste orientatie een goed geinformeerde lokale Mountainbike gids aan, die met u de Bike wereld van Willingen gaat verkennen, waaronder de Freeride parcours en de Mountainbike parcours. De tour wordt georganiseerd door middel van individuele regelingen en prestaties met een maximum van 15 personen. Wij bieden ook graag onze huurfietsen aan die u kunt lenen vanaf vrijdag 8.00 tot zondagavond.

Aanbieding:
- Vrijdag tot zondag incl. ontbijtbuffet
- incl. Begeleide Tour
- plus een fiets naar keuze

Prijs: € 119,- per persoon

Aanvraag/Contact verzenden

Anreise - Kontakt

Adresse:

Sonnenhof Willingen
Sonnenhof 1, 34508 Willingen/Upland

Wichtig für Navigationsgeräte: Unser Haus ist nicht in den aktuellen Navigationsgeräten gelistet.
Fahren Sie von Willingen in Richtung Schwalefeld. An der Kreuzung nach Schwalefeld fahren Sie weiter geradeaus Richtung Diemelsee. Nach ca. 300m befindet sich Rechts der Sonnenhof.

Telefon:

05632 / 968900


Jetzt im Sonnenhof Willingen buchen

Einen Augenblick bitte...